
Azaroak 8, larunbata
Afari berezia Bistró Guggenheim Bilbaon: bakailaoa Bizkaiko kulturan
Lekua
Bistró Guggenheim Bilbao
Bistró Guggenheim Bilbaok bakailaoa omendu nahi du; hots, Bizkaian historia luzea duen produktua. Hori dela-eta, menu paregabea eskainiko du: plater guztietan bakailaoa izango da protagonista, jaki hori zenbat modu ezberdinetan prestatu daitekeen erakusteko. Afariarekin batera ardo-aukeraketa berezia dastatu ahal izango da. Michelin izar bat duen Nerua Guggenheim Bilbao jatetxearen chef den Josean Alijaren maisutasuna bakailaoa osagai nagusi duten jatetxeko bi plater ikonikoen bidez nabarmenduko da.
Ordua: 20:00
Iraupena: 150 min (gutxi gorabehera)
Hizkuntza: gaztelania
Lagunentzat soilik
Lekua
Bistró Guggenheim Bilbao
